GPS Citygames in Amsterdam

Amsterdam: een toplocatie voor GPS bedrijfsuitjes en stadsspellen!

De hoofdstad is een toplocatie voor GPS-Citygames. Met kenmerkende locaties zoals de wallen, de overbekende Amsterdamse pleinen zoals het Waterlooplein, de Nieuwmarkt, de Dam en de Noordermarkt, de fameuze Jordaan en de populaire 9 straatjes. De vele historische gebouwen geven de stad haar monumentale aanzien.

Van City- of EscapeGame tot Tablet-Sloepentocht in Amsterdam

Ook de unieke Amsterdamse sfeer draagt bij aan de de perfecte achtergrond voor een gps-bedrijfsuitje. En in Amsterdam is altijd wat te doen! Al is het maar omdat jullie gezelschap er heen gaat voor het jaarlijkse bedrijfsuitje in de vorm van een interactief smartphone stadsspel, ultra moderne Citygame of sloepentocht met tabletnavigatie en interactieve opdrachten.

CityGames Amsterdam: breed aanbod

Qua citygames Amsterdam is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. De laatste jaren is er een wildgroei ontstaan van studentikoze aanbieders, waardoor kwaliteit en originaliteit tussen de verschillende uitjes bureau’s enorm uiteen zijn gaan lopen. Onze selectie van gps-citygames Amsterdam is alleen van aanbieders die meer dan 5 jaar bestaan en die overtuigende groepsuitjes weten neer te zetten.


escapegame amsterdam tijdbom

EscapeGame Amsterdam: De tijdbom

Deze escapegame Amsterdam is een gps-bedrijfsuitje dat inslaat als een bom. Tenminste, als jullie dat niet weten te voorkomen! Jullie doel is een tijdbom onschadelijk maken door de juiste draden door te knippen. Maar welke zijn dat? Daar kom je alleen achter door de hotspots …
steptocht amsterdam

Amsterdams steprondje met GPS

Ontdek Amsterdam met de step en laat de GPS uw gids zijn! Met een compacte pols GPS stept uw groep van punt naar punt langs bijvoorbeeld Theater Carré, het Rembrandsplein, de magere brug, de grachten en natuurlijk de gezellige drukte van de Albert Cuypstraat. Uw …