Bedrijfsuitje: Ultimate Citygamen Amsterdam

gps city game amsterdamBij dit GPS-bedrijfsuitje wordt u ontvangen op een centraal gelegen punt in Amsterdam. Daar krijgen de deelnemers uitleg over de citygame Amsterdam en de missie die ze te wachten staat. De opdracht is duidelijk: bezoek binnen de tijd zo veel mogelijk locaties en scoor ter plaatse meer punten dan je tegenstanders.
Uitgerust met een smartphone met game-app gaan alle teams Amsterdam in. De GPS ontvangt satellietsignalen en toont de teams op de kaart waar ze zijn en waar ze naar toe moeten. Elk team krijgt een andere beginlocatie toegewezen, maar daarna stippelt elk team zelf een route uit langs zo veel mogelijk op de digitale kaart gemarkeerde punten. Die markeringen, of waypoints, zijn in de GPS-spel-app voorgeprogrammeerde coördinaten die overeen komen met opmerkelijke plekjes en historische monumenten in hartje Amsterdam.

GPS-Citytour Amsterdam

Los van de competitie -daarover straks meer- brengt deze gps-tour je langs de mooiste plekjes van Amsterdam. Sommige daarvan zijn bekend bij het grote publiek, andere zijn onbekende pareltjes. Deze citygame opent op allerlei plaatsen je ogen voor wat er in Amsterdam allemaal aan opmerkelijke details en mooiigheidjes te vinden is!

Citygame Quizvragen

Bij aankomst op een locatie vuurt de app een quizvraag of team-doe-opdracht op jullie af. De vragen werken vaak als eye-opener en/of testen jullie kennis van Amsterdam of een stukje oer-Hollandse geschiedenis, over muziekfragmenten of … Bij de doe-opdrachten is het zaak origineler of speelser uit de bus te komen dan de andere teams. Het is tenslotte een cityGAME! Met de app leggen jullie in een foto of video jullie team-opdracht vast en die beelden gaan direct naar de citygame-controller die de beelden checked en beoordeelt.

Citygamen in Historisch Amsterdam

Dit GPS-bedrijfsuitje vindt plaats in historisch Amsterdam: de routes voeren door de grachtengordel, het centrum en een stukje rosse buurt. Natuurlijk ontbreken de Dam, de Nes en de rosse buurt niet. Deze activiteit wordt verzorgd door GPS Amsterdam, specialist in groepsuitjes in de Hoofdstad.

Voor wie?

Deze activiteit is een populair bedrijfsuitje onder groepen uit zowel Amsterdam als daarbuiten. Zelfs Amsterdammers komen op onbekende plekjes en stuitten op details die ze voorheen nooit gezien hebben. Voor buitenlandse of meertalige gezelschappen is ook een Engelstalige versie beschikbaar.

NAAR: GPS stadsspellen AmsterdamLeave a Reply