EscapeGame Amsterdam: De tijdbom

escapegame amsterdam tijdbomDeze escapegame Amsterdam is een gps-bedrijfsuitje dat inslaat als een bom. Tenminste, als jullie dat niet weten te voorkomen! Jullie doel is een tijdbom onschadelijk maken door de juiste draden door te knippen. Maar welke zijn dat? Daar kom je alleen achter door de hotspots in de stad te bezoeken waar je clues kunt verdienen.

Zenuwslopende escapegame in Amsterdam

Tijdens deze zenuwslopende city-escapegame hebben de teams een virtuele tegenspeler: Doctor Joker. Op een druk punt in Amsterdam heeft hij een tijdbom geplaatst. Hij spreekt tot jullie via video’s en probeert jullie het hoofd op hol te brengen met ingenieuze braingames waar geen ontsnappen aan mogelijk lijkt. Lukt het jullie wel zo’n verwarrend spelletjes op te lossen? Dan verdien je een clue. Die clues gaan erover welke draden je in welke volgorde veilig door kunt knippen en over de cijfercode die je moet kraken om bij de bom te komen.

Doel tijdens de escapegame: alle clues verzamelen

Elk team kan langzaam aan alle info voor een veilige escape bij elkaar verdienen… Mits ze zich niet door de spelletjes van de tegenspeler en de tijdsdruk in verwarring laten brengen. Want faal je, dan mis je mogelijk een belangrijke clue, wat betekent dat er op het einde gegokt moet worden bij het onschadelijk maken van de bom!

Levensechte tijdbom

Uiteindelijk draait het tijdens dit gps-bedrijfsuitje maar om één vraag: knippen jullie binnen de tijd de juiste gekleurde draden op de tijdbom door?! Ontsnappen jullie aan het noodlot (het is tenslotte een escapegame), of vlieg je met team en al de lucht in?
Omgaan met tijdsdruk
Doordat er sprake is van een fysieke tijdbom is er al vanaf het begin sprake van tijdsdruk. Om de druk verder op te voeren zijn ook veel van de cryptische vragen en puzzels die jullie tegenspeler je voorschotelt tijdsgebonden. Bij aankomst op een locatie verschijnt niet alleen de vraag/opdracht in beeld maar ook een timer die aangeeft hoe lang je team er ter plaatse over mag doen om te antwoorden.

Ieder teamlid is nodig bij dit gps-bedrijfsuitje

De raadsels, puzzels en opdrachten lopen in karakter sterk uiteen. De ene keer is het een auditief cijfermatig spelletje, dan weer een visueel duizelingwekkend doolhof, een video boodschap, een cryptisch taalkundig spelletje… De sterke kanten van elk teamlid zullen van pas komen!

Strategie tijdens deze escapegame

Tijdens de escapegame zijn meer clues te verdienen dan strikt gezien noodzakelijk is om de bom te ontmantelen. Ook dit is een ‘spelletje’, want wie logisch redeneert weet wanneer hij genoeg info heeft om de bom te gaan zoeken en hem onschadelijk te maken. De tijd dringt tenslotte! Een handig formulier helpt de deelnemers om overzicht te houden tijdens dit gps bedrijfsuitje.

Details van Escapegame de Tijdbom

Dit bedrijfsuitje wordt gespeeld met 4G tablets en er is op het einde sprake van een fysieke ‘bom’ waarvan de draden daadwerkelijk doorgeknipt moeten worden.
Deelnemers per team: 6 à 7
Prijs p.p. Vanaf € 29,50 p.p. excl btw.
Inbegrepen: gebruik van alle materialen (smartphone of tablet met game app, spelmap, bom).

Meer info of het reserveren van deze city-escapegame

360 Team Games
Tel: 020-262 98 55

NAAR: Escapegame Amsterdam

Direct contact opnemen met de organisator van de escape game in Amsterdam:

Aanhef: MevrouwMeneer

Gewenste datum:

Aantal deelnemers: