CityGame in Haarlem

GPS Sloepenspel, mistery gameof escapegame in Haarlem

Haarlem is met zijn prachtige historische stadsscentrum en de ligging bij de duinen en de zee populair voor bedrijfsuitjes. Doe er eens een stadsspel, escapegame of sloepentocht op de grachten en de rivier het Spaarne!

Waarom een citygame in Haarlem?

Haarlem heeft een compact oud stadsscentrum. Loopafstanden zijn te overzien en de stad heeft een ongekend aantal prachtige oude en nieuwe monumenten zoals molen de Adriaan, de Grote St. Bavokerk, het Teylersmuseum aan et Spaarne, de befaamde Jopenkerk en de prachtige oude panden zoals het stadhuis en de stadswacht aan de grote markt. Het Haarlemse stadscentrum wordt doorsneden door smalle steegjes, kent goed verborgen eeuwen oude hofjes en staat bekend om de vele gezellige en zonnige terrassen op onder andere de Botermarkt, de Oude Groenmarkt en de Grote Markt. In Haarlem valt van alles te ontdekken tijdens een citygame!

Stadsspel of Mysterie Game

Tijdens een klassieke CityGame ontdek je Haarlem aan de hand van quizvragen. Zoek je een verrassendere activiteit voor je GPS-bedrijfsuitje, dan is een mysterie game misschien iets voor jullie. Tijdens een mysterie tour ga je een geheim ontraadselen, een beetje in de trant van de Da Vinci Code.

GPS bedrijfsuitje op het water?

Haarlem telt nog maar een beperkt aantal grachten, maar ruim genoeg voor een interactieve sloepentocht van 3 uur! Bekend zijn de monumentale panden en bruggen langs en over het Spaarne, maar ook de Bakenessergracht en de smalle Burgwal zijn hoogtepunten. Vanaf het water ziet de Spaarnestad er heel anders uit en met ludieke foto-opdrachten, quizvragen, competitie en smartphones of tablets onstaat een heuze zoetwater rally!


gps sloepenspel haarlem

Sloepentocht Haarlem: interactief & spetterend!

De sloepentocht Haarlem is het meest spetterende bedrijfsuitje. Met sportieve Zodiac sloepen navigeer je zelf door de grachten op zoek naar interactieve hotspots! Dit uitje combineert de doe-factor van een levendig stadsspel met de fun van een activiteit op het water.
crazy 88 gps citygame bedrijfsuitje

Crazy 88: sexy, doorgedraaid teamuitje in Haarlem

De interactieve GPS-citygame Crazy88 is doorgedraaid, sexy en komisch. Deze game is geïnspireerd op de Scavenger Hunt en is populair als ludiek teamuitje of de vrijgezellendag. In dit spel strijden teams om als eerste een lijst met opdrachten uit te voeren. Over de hele wereld …
haarlemse hofjes gps tocht

Bedrijfsuitje Haarlemse Hofjes Tocht

Geen ander stadscentrum combineert historie met trendy zoals Haarlem dat doet. Met moderne lunchrooms en de leukste winkeltjes in ouwe pandjes. De Kleine Houtstraat is in 2008 zelfs uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. En met meer dan 20 historische Haarlemse hofjes mag de …