Bedrijfsuitje Haarlemse Hofjes Tocht

haarlemse hofjes gps tochtGeen ander stadscentrum combineert historie met trendy zoals Haarlem dat doet. Met moderne lunchrooms en de leukste winkeltjes in ouwe pandjes. De Kleine Houtstraat is in 2008 zelfs uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. En met meer dan 20 historische hofjes mag Haarlem met recht de hofjes stad genoemd worden.

Slechts een enkel hofje is algemeen bekend, de meeste liggen goed verscholen. Met behulp van de gps-spellen-ap in de smartphone begeeft u zich door hartje Haarlem en probeert u alle hofjes te vinden. In de hofjes toons de app u vragen die als doel hebben uw oog op mooie details te laten vallen en om jullie kennis te testen. Tijdens de hofjes tocht kunt u natuurlijk altijd even een stop maken in één van de leuke vele trendy koffiebars die Haarlem rijk is of lunchroom ‘Hofje zonder Zorgen’.

De Hofjes zijn ontstaan voor pensioenen bestonden. Hofjes werden gesticht door rijke families en kerken om alleenstaande bejaarden onderdak te verschaffen. Nu zijn de hofjes verstilde groene oases midden in het stadshart. Tijdens de GPS Hofjes Tocht maakt u kennis met de rijke historie van de Haarlemse hofjes en de stad zelf aan de hand van het beantwoorden van quizvragen en opdrachten.

Dit uitje wordt georganiseerd door:
Summerscape bedrijfsuitjes Haarlem
T: 023-711 30 20

NAAR: Haarlemse Hofjes stadsspel

Neem direct contact op met de organisator van de Haarlemse Hofjestocht met GPS:

Aanhef: MevrouwMeneer

Gewenste datum:

Aantal deelnemers:Leave a Reply