Sloepentocht Haarlem: interactief & spetterend!

gps sloepentocht HaarlemDe Sloepentocht Haarlem is een volledig interactief gps bedrijfsuitje in snelle Zodiac-boten. Op de rivier het Spaarne en in de Haarlemse grachten krijgen de teams vragen en foto-opdrachten waarmee ze punten kunnen verdienen. Slim navigeren, aanleggen, van wal steken, en originele foto’s schieten en doorsturen levert het beste team de overwinning op.

Bedrijfsuitje met gadgets & bootjes

De gps-game combineert mobiele gadgets en verrassende opdrachten met varen in een RIB met buitenboordmotor. De start van het GPS-bedrijfsuitje is aan de oever van de rivier het Spaarne. De enthousiaste instructeurs geven de teams een korte uitleg over de boten en motoren en de GPS-spel-app. Daarna begint iedere boot aan een eigen unieke vaarroute door Haarlem!

Afwisellend Bedrijfsuitje

Antwoorden en foto’s doorsturen doe je met een smartphone. Navigeren is heel makkelijk: in de gps-spel app zie je de hotspots op en aan het water liggen. Je stippelt zelf met je team een vaarroute uit langs de locaties op het Spaarne en de Haarlemse grachten. Niet iedereen is continu bezig: het ene moment zit je heerlijk te genieten van het uitzicht vanaf het water. Kort daarna stuur je de boot door de gracht, ben je aan de beurt om te navigeren of stap je ergens de kade op om een groepsmissie uit te werken.

Sloepen in elkaars vaarwater

Het doel is om tijdens deze gps-sloepentocht met originele foto’s en goede antwoorden meer punten te scoren dan de anderesloepentocht Haarlem
boten. Op het Spaarne en de Haarlemse grachten zit je vaak letterlijk even in elkaars vaarwater. Met teamwork, doorzettingsvermogen en slim navigeren maak je het verschil. Wil je tijdens het bedrijfsuitje weten hoe jouw team ervoor staat? Dat kan, want de tussenstand van alle teams is continu opvraagbaar!

Moderne Citygame in sloepen

Bij Haarlemse River Game zijn de groepen uitgerust met een smartphone met perfecte camera. De foto’s die teams maken komen direct online op een speciale website waar alle deelnemers na afloop de foto’s van de sloepentocht kunnen bekijken, en waarop ook de vaarroutes en de scores van alle teams zichtbaar zijn.

Details van deze GPS sloepentocht Haarlem

Deze activiteit wordt georganiseerd door Summerscape Bedrijfsuitjes.
Voor deze gps-activiteit is geen voorkennis en geen vaarbewijs nodig.
Aantal deelnemers: minimaal 12, maximaal 60 (grotere groepen op aanvraag)
Aantal personen per team/boot: 5 à 6
Duur: 2,5 – 3 uur.
Prijsindicatie: Vanaf € 35,00 p.p.

NAAR: Sloepentocht Haarlem

Direct contact opnemen met de organisator van de Haarlemse sloepentocht:

Aanhef: MevrouwMeneer

Gewenste datum:

Aantal deelnemers:Leave a Reply