Outdoor Adventure Avond in de Achterhoek

gps adventure avondBeleef een afwisselend avontuur tijdens dit gps bedrijfsuitje in de avonduren. Rond het Achterhoekse plaatsje Lochem verplaatst u zich achtereenvolgens met de step, lopend door een bos in de schemering en kanoënd door het duister.

Steppen met GPS-waypoints

Met een GPS trekt u in kleine groepjes op de step de Achterhoekse natuur rond Lochem in. Met behulp van waypoints in de GPS komt u vlak voor zonsondergang komt u aan op een plek het bos waar u van een instructeur een kaart en kompas instructie krijgt. Uitgerust met met kaart en kompas gaat u het donkere bos in waar u geconfronteerd wordt met verschillende situaties die u zich nog lang zult herinneren.

Stroomafwaarts per kano…

Eenmaal buiten het bos stuit u op een rivier: hier liggen kano’s voor u klaar. Stroomafwaarts peddelend over het rustig stromende water komt u bij een sluis een huisje tegen dat verlicht is met olielampen. Hier kunt u wat drinken en eventueel wat eten. Zodra alle groepen hier bij elkaar zijn gekomen en ervaringen van de tocht zijn uitgewisseld varen we in één groep het laatste stuk richting het eindpunt.

Meer informatie over dit gps bedrijfsuitje:

Fulltime Adventure
Nieuwstad 3a
7241DL, Lochem

Tel:  0573-280042
Mobiel: 06-24562522
Fulltimeadventure.nlLeave a Reply