Steppen in de duinen

gps steptocht duinenWilt u met een groep, familie of de collega’s iets origineels en actiefs doen? Denk dan eens aan steppen! Kickbiken (het moderne woord voor steppen) is laagdrempelig, bijna iedereen heeft het vroeger gedaan en iedereen kan het. Als groeps of bedrijfsuitje is één of twee uurtjes steppen (10-15 km) in combinatie met een gps of puzzeltocht altijd een groot succes!

Steppen in de duinen

In de duinen rond Zandvoort, Bloemendaal en Overveen zijn verschillende rondjes mogelijk. Nationaal Park de Kennemerduinen staat het hele jaar door garant voor schitterende natuur. Zo vindt u onverwacht wilde runderen op uw pad, kunt u de vogelkijkhut bezoeken, of genieten van de meer beschutte omgeving van de binnenduinen.

Steptocht naar het strand

Collega’s of vrienden verrast u echt door uw steptocht vlakbij station Overveen te beginnen. Door de duinen stept u een enkele reis naar Zandvoort waar u aan het strand heerlijk kunt borrelen of dineren. Wij halen de steps op en u neemt de trein terug!

GPS-Routes

In de hele regio hebben wij geschikte steproutes uitgezet die u in een GPS mee kunt krijgen. Daardoor is kaart lezen onderweg niet nodig! U volgt heel gemakkelijk de pijl die het apparaatje
aangeeft.

Activiteiten onderweg

Wilt u uw steprondje onderbreken voor een wedstrijdje klootschieten? Of genieten van een heerlijke lunch of pannenkoek in een duinpaviljoen? Zelfs een wandeling met een natuurgids behoort tot de mogelijkheden.Onze steps rijden soepel en zijn opvallend licht (9 kilo). Het gevolg: optimaal rijplezier voor iedereen….

Afleveren van steps voor het groeps-of bedrijfsuitje

Voor groepen, scholen, bedrijven en evenementen organisaties leveren wij op locatie af.

Meer informatie

De gps-steptochten in de duinen en naar zee worden verzorgd door stepverhuurhaarlem. Breng een bezoekje aan onze website voor het actuele aanbod (dit verschilt van seizoen tot seizoen).Leave a Reply