Sloepentocht


Een goeie sloepentocht is geschikt voor elke leeftijd

De sloepentocht staat al jaren bovenaan in de lijst van populairste gps-bedrijfsuitjes. Een goeie sloepentocht is echt interactief met een gps-spellen app die op een smartphone of tablet draait. Navigeren doe je in zo’n app met behulp van de kaart en de vragen verschijnen automatisch in je scherm zodra je tijdens de sloepentocht op een hotspot aankomt.

Altijd zelf varen tijdens de sloepentocht

Een basis element van een sloepentocht is dat je niet alleen zelf navigeert, maar ook dat je zelf de sloep bestuurt. Dit maakt een sloepenspel veel actiever en leuker dan een rondvaartboot: het van wal steken, tussendoor aanmeren, sturen over de soms smalle grachtjes of kanaaltjes stuwt de participatiegraad tijdens zo’n bedrijfsuitje naar ongekende hoogte.
sloepentocht bedrijfsuitje

Voor elke leeftijd

Een sloepentocht is te verkiezen boven een standaard citygame als je eens iets anders wilt, of als er mensen zijn die geen 2 tot 3 uur willen of kunnen lopen en staan. Het interactieve karakter spreekt ook jeugdige medewerkers aan, waardoor iedereen van jong tot oud zich betrokken voelt bij zo’n bedrijfsuitje!

Boek je een sloepentocht? Let dan hierop…

Wat zijn de aandachtspunten bij het boeken van een sloepentocht? Als je deze checklist bij de hand houdt, val je nooit tussen wal en schip!

  • De boten moeten allemaal tegelijk kunnen vertrekken. Starten met tussenpozen is gruwelijk saai voor wie pas laat mag vertrekken en voor de teams die als eerste aankomen!
  • De tijd van de ouderwetse GPS-toestellen is nu echt voorbij! Een goede interactieve sloepentocht wordt gespeeld met een app op een smartphone of tablet.
  • Géén handmatige vragenlijstjes aub! Een goede gps-spellen-app stelt de juiste vraag op de juiste locatie. Volledig automatisch en wel zo verrassend omdat het niet mogelijk is vooraf in de vragen en opdrachten te snuffelen!
  • Vaar je elektrisch (lekker stil) of met een buitenboordmotor? Elektrische sloepen zijn luxer, maar dit zie je dan ook terug in de prijs. Zodiacboten (zoals in gebruik bij het sloepentocht in Haarlem) zijn een leuk alternatief Bijkomen voordeel: een aanvaring veroorzaakt (bijna) nooit schade en dit type boten is wendbaarder en dynamischer.

Uiteraard voldoet elke de sloepentocht op gps-bedrijfsuitjes.nl volledig aan de bovenstaande checklist!


foto sloepentocht amsterdam

Sloepentocht Amsterdam: team battle op de grachten

De sloepentocht Amsterdam van 360 Team Events is een interactieve team-strijd op de grachten. Gewapend met een 10 inch tablet gaan jullie met de elektrische sloep op jacht naar de hotspots. Beantwoord ter plaatse de quizvragen, stuur je foto's in wie weet komen jullie als …
gps sloepenspel haarlem

Sloepentocht Haarlem: interactief & spetterend!

De sloepentocht Haarlem is het meest spetterende bedrijfsuitje. Met sportieve Zodiac sloepen navigeer je zelf door de grachten op zoek naar interactieve hotspots! Dit uitje combineert de doe-factor van een levendig stadsspel met de fun van een activiteit op het water.