Sloepentocht Amsterdam: team battle op de grachten

Beleef een echt (inter)actieve Sloepenstrijd

foto sloepentocht AmsterdamDe sloepentocht Amsterdam is een interactieve team-strijd op de mooiste grachten van Amsterdam! Laat je tijdens dit gps-bedrijfsuitje verrassen door de ervaring van het zelf sturen over de grachten, de verrassende quizvragen, sloepenspel-opdrachten en de originele foto-missies.

Sloepentocht Amsterdam met Tablets

Elk team krijgt een 10-inch 4G tablet met een goeie camera en de sloepenspel-app mee aan boord. Meer heb je vanmiddag niet nodig. Geen ouderwetse GPS-ies, maar navigeren in de app door zelf je vaarroute uit te stippelen langs de markeringen op de kaart. Laat je ter plekke verrassen door eye-openende quiz-vragen, verrassende doe-opdrachten en foto-missies. Alles komt vanzelf op je af vanmiddag!

Competitie op de grachten

Door het grote formaat van de tablet kunnen er altijd meerdere teamleden tegelijk meekijken wat uiteraard de betrokkenheid ten goede komt! Foto’s en video’s stuur je tijdens de sloepentocht Amsterdam in de spel-app direct door naar spelleiding die alle inzendingen zo snel mogelijk beoordeelt. Zo ontstaat een interactieve competitie tussen de sloepen waarbij je ook op elk gewenst moment jullie score kunt bekijken. Want elke vraag en elke opdracht tijdens de sloepentocht is uiteraard punten waard.

sloepentocht amsterdam foto-collageLudieke foto-opdrachten verlevendigen de competitie tijdens de interactieve sloepentocht Amsterdam.

Aan boord van de elektrische sloepen

Ieder team gaat aan boord van een ruime geluidloze elektrische sloep. Geen brommende motoren, maar volop genieten van alles wat er op je weg komt en een normaal gesprek kunnen voeren zonder dat je hoeft te schreeuwen. Jullie sturen de boten zelf (er is geen vaarbewijs nodig) en er passen 8 tot 12 personen in elke sloep.

Het vaarwater in Amsterdam

Tijdens deze sloepentocht vaar je over de Prinsengracht met het Anne Frankhuis, de Herengracht, Keizersgracht en de Singel. Uiteraard ontbreken de smalle verbindingsgrachtjes daartussen en die in de karaktervolle Jordaan ook niet. Ook de brouwersgracht, meermaals uitegroepen tot ‘mooiste gracht van Amsterdam’ behoort tot jullie vaarwater. Los van alle quizvragen, opdrachten en foto-missies kijk je dus je ogen uit, want Amsterdam ziet er heel anders uit vanaf jullie sloep dan je normaal gewend bent!

Meer info over de sloepentocht in Amsterdam

360 sloepentocht AmsterdamDeelnemersaantal: 16-120
Prijzen vanaf: € 32,50 p.p. excl BTW. (De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, van vrijdag t/m zondag geldt een toeslag van € 2,50 p.p.)
Organisator: 360 Team Events / GPS Amsterdam

NAAR: Sloepentocht Amsterdam


Direct contact opnemen met de organisator van de sloepentocht Amsterdam:

Aanhef: MevrouwMeneer

Gewenste datum:

Aantal deelnemers: